Tuesday, February 21, 2017

Tempahan Yang Lepas

Assalamulaikum..
lama rasanya tak update kat blog..sorry yer sedikit sibuk dengan tugas harian dan tempahan. Saya selitkan sedikit tempahan sepanjang bulan ni yer..kira throwback la...kalo korang nak tengok status terkini rajin-rajin ngintai kat IG dan Page yer..
IG: qeenschocolove
Page: Qeenschocolove / Chocolate Buffet
 Tempahan dari IZA

 Tempahan dari IRA
 Tempahan dari Salida & Ira
 Tempahan dari Kak Aida

Tempahan dari Kak Mizan

Thursday, December 8, 2016

Pandan layer

Pandan Layer Cake
kek ni makan sejuk2 best..
nak order??
SMS / WA Syikin 0195259535
Untuk tempahan hubungi Syikin 019-5259535

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Untuk tempahan hubungi Syikin 019-5259535

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Throwback : Tempahan Yang lepas


Assalamualaikum..
Lama rasanya saya tak update kat sini..maaf sangat2..saya aktif update kat Page ngan  IG...haa dah follow belum? yg dah follow tu terima kasih yer..yang belum lagi tu cepat2 follow nnti terlepas info terkini..huhu..
Baking With Love
Syikin

 Kuih Cara berlauk

 Talam Jagung
 Fudgy Brownies



Birthday Cake
Theme : Ultraman 

Feedback Customer



Thursday, August 25, 2016

NEW PRODUCT

CHEESE MOIST CHOC CAKE
RM 10 / PAX

BAKED CHEESE MACARONI
RM10 / PAX